TELEFON:0731 731 187

search-icon

Sisteme de Extractie a Aerului Viciat

Despre Mekar

Mekar

Mekar este o firma dinamica, cu o orientare puternica spre inovatia tehnica. Experienta acumulata in peste douazeci si cinci de ani de fabricare a echipamentelor de tratare a aerului, combinata cu atentia acordata fiecarei piete in parte, ne permite sa gasim cea mai buna solutie pentru fiecare tip de instalatie.

Mekar utilizeaza o retea larga la nivel mondial de personal profesionist cu inalta calificare, care sunt responsabile pentru distribuirea produselor noastre, care garanteaza siguranta si controlul calitatii, prin centrele lor de asistenta pentru clienti. Obiectivul principal este de calitate, in sensul absolut al cuvantului, cu certificare pentru fabricare in conformitate cu UNI EN ISO 9001: 2000.

Vladirom este distribuitor direct de centrale de tratare aer certificate EuroVent, pentru diferite aplicatii comerciale si industriale, dar si industrii speciale cum ar fi Spitale, Camere Curate, Industria Farmaceutica si Alimentara, etc.

Sistem extractie aer viciat 01 MK

Sistem extractie aer viciat 01 MK
Descarcari

Sistem extractie aer viciat 02 MK

Sistem extractie aer viciat 02 MK
Descarcari

Despre noi

Firma VLADIROM a fost infiintata in 1997 si este importator direct de tehnologii inovative pentru diferite industrii.

 

Oferim o gama variata de echipamente de incalzire industriala, filtrare aer industrial, filtrare apa rezidentila si industriala, pentru industria agro-alimentara, industria farmaceutica, elemente arhitecturale pentru camere curate

Contact

Sos. Cotroceni 5-7
0731 731 187 0721 141 933

Program

  • Luni-Vineri: 9am - 5pm
  • Sambata: Inchis
  • Duminica: Inchis