TELEFON:0731 731 187

search-icon

Camere Curate | CleanRooms

Despre Furnizori: Dortek, AAF International, Mekar

Dortek

45 de ani de cercetare de specialitate si de fabricatie sunt cartea de vizita a firmei Dortek. Fabricile cu tehnologie avansata Dortek din Europa si Asia au produs de 45 de ani un produs in mod inerent superior, un produs care este mai igienic, mai inteligent, mai usor de curatat, mai durabil, cu un finisaj de calitate superioara. Usile Dortek sunt capabile sa reziste la foc, apa, laser si raze X si au certificate anti-foc din peste 50 de tari. afla mai multe….

Dortek a produs si instalat mai mult de 200.000 de seturi de usi pentru clienti in 40 de tari. Doar in 2012, Dortek a finalizat proiecte in peste 150 de spitale din Marea Britanie. Usile Dortek indeplinesc sau depasesc cerintele standardelor pentru igiena, sunt pe deplin conforme cu EN, BS, GB12955 (China), ANSI / UL10-C (SUA) si sunt certificate in intreaga Asie de Sud Est, Australia, Noua Zeelanda si Orientul Mijlociu. Usile Dortek au fost selectate de 18 dintre primele 20 de companii farmaceutice din lume, de 5 companii nutritionale la nivel mondial si de 5 dintre cele mai mari companii de produse alimentare din lume. Usile Dortek sunt utilizate pe scara larga in lanturi majore de retail din intreaga lume.

AAF

American Air Filter International a fost infiintata in 1921 de catre Bill Reed si este lider global al industriei de filtrare a aerului. Bill Reed a fost inginer si antreprenor si a dezvoltat filtrul Reed Air care a reprezentat primul pas in construirea unei companii internationale. Produsele AAF sunt proiectate si testate conform celor mai recente standarde de filtrare, cum ar fi EN779: 2012 si EN1822: 2009. Toate facilitatile AAF de productie sunt certificate ISO 9001, ISO 14001 si OHSAS 1800. Sediul central AAF este in Louisville, Kentucky, mentine operatiuni in 22 de tari cu peste 2.600 de angajati in intreaga lume si are birouri de vanzari in 260 de locatii. AAF este o divizie a firmei Daikin Industries, Ltd., Osaka, Japonia, o companie internationala cu productie diversificata si un lider global in aer conditionat. Sediul European al AAF este in Emmen, Olanda.

Mekar

Mekar este o firma dinamica, cu o orientare puternica spre inovatia tehnica. Experienta acumulata in peste douazeci si cinci de ani de fabricare a echipamentelor de tratare a aerului, combinata cu atentia acordata fiecarei piete in parte, ne permite sa gasim cea mai buna solutie pentru fiecare tip de instalatie. Mekar utilizeaza o retea larga la nivel mondial de personal profesionist cu inalta calificare, care este responsabila pentru distribuirea produselor firmei, care garanteaza siguranta si controlul calitatii, prin centrele lor de asistenta pentru clienti. Obiectivul principal este producerea unui produs de calitate, in sensul absolut al cuvantului, cu certificare pentru fabricatie in conformitate cu UNI EN ISO 9001: 2000

Despre Camere Curate | CleanRoom

O Camera Curata sau CleanRoom este un mediu, utilizat in mod obisnuit in industria prelucratoare, inclusiv a produselor farmaceutice sau de cercetare stiintifica, cu un nivel scazut de poluanti de mediu, cum ar fi praful, microbii din aer, particule de aerosoli si vapori chimici. afla mai multe….

Mai precis, un CleanRoom are un nivel controlat de contaminare, care este specificat de numarul de particule pe metru cub la o dimensiune a particulelor specificata. Pentru a pune acest fapt in perspectiva, aerul ambiental exterior intr-un mediu urban tipic contine 35.000.000 particule cu un diametru de 0,5 µm sau mai mare pe metru cub, ceea ce corespunde unui CleanRoom ISO 9, in timp ce un CleanRoom ISO 1 nu permite particule in aceasta gama de dimensiuni si doar 12 particule de 0,3 μm sau mai mici pe metru cub.

Camerele Curate mentin aerul cu un nivel mic de particule prin utilizarea de filtre HEPA sau ULPA utilizand principii ale curgerii aerului laminar sau turbulent.

Sistemele cu curgere laminara sau unidirectionala de aer, directioneaza aerul filtrat in jos sau orizontal, intr-un flux constant catre filtrele amplasate pe peretii din apropierea podelei CleanRoom sau prin panouri de pardoseala perforate inaltate.

Sistemele cu flux de aer laminar, in general acopera peste 80% din suprafata unui plafon CleanRoom pentru a mentine procesarea constanta a aerului. Otel inoxidabil sau alte materiale similare sunt folosite la constructia filtrelor si a hotelor de aer cu flux laminar pentru a preveni incarcarea aerului cu particule.

Pentru a genera un flux de aer turbulent sau ne-unidirectional, se folosesc atat hote cu flux ne-laminar cat si filtre de viteza nespecificata, pentru a mentine aerul din CleanRoom in miscare constanta in directii diferite. Aerul circulant capteaza particulele, care pot pluti in aer si le directioneaza spre podea, unde trec prin filtre si parasesc CleanRoom. US FDA si UE au stabilit ghiduri si limite de contaminare microbiana foarte stricte pentru a asigura lipsa de contaminare microbiana in produse farmaceutice.

Sisteme FFU, CR II, PHG, Filtre H14 - U17 pentru Camere Curate

Filtre HEPA si ULPA

 

 • Oferim produsele AAF folosind brand-urile AstroCel , AstroPak , BIOCEL si BioPak o gama larga de filtre HEPA si ULPA , completate de filtre de aer de inalta performanta cu tehnologia unica AAF - NELIOR.
 • Sisteme de etanseizare Dry Seal , Fluid Seal si Knife Edge , si de asemenea terminale inchise ermetic.
 • Productia europeana este testata si clasificata ca E10 la U17 , in conformitate cu EN1822 : 2009
află mai multe....
filtre hepa pentru camere curate

Modul CRII

 • Modulele individuale CR II, construite din Otel Inoxidabil, pot fi asamblate pentru a forma un plafon de alimentare cu aer pentru in sali de operatii, sali de pregatire asociate, sectii de terapie intensiva si in general, pentru zone de clasa 1 conform definitiilor din DIN 1946, capitolul 4 ( 1989) .
 • Modulul CR II poate fi utilizat individual sau ca un plafon pentru introducerea aerului in zonele de productie in industria farmaceutica, alimentara si cosmetice precum si in laboratoare.
 • Inaltimea totala de instalare este de numai 120 mm ( plus 25 mm pentru flansa de legatura) .
 • Modulul CR II este adaptat pentru instalarea filtrelor de particule cum ar fi AAF - AstroCel II
Modul CRII pentru camere curate

Fan Filter Unit - FFU

AAF AstroFan Fan Filter Unit, cu motoare de tip AC sau EC, este utilizat in zone din Camere Curate cu flux de aer laminar sau turbionar.

Optiuni

 • Schimbare filtru din camera ( RSC )
 • Adaugare de pre-filtru
 • Serpentine de racire
 • Toc individual pentru plafon
 • Ventilatoare de presiune inalta
 • Control local sau global
Fan Filter Unit - FFU pentru camere curate

PharmaGel Hood - PHG

 • PHG Hood este un modul de tip Terminal echipat cu un filtru HEPA sau ULPA etanseizat cu gel.
 • Carcasa este realizata din otel rezistent la coroziune, cu un finisaj epoxidic acoperit cu pulbere de culoare alba si este echipat cu un difuzor cu 4 directii , difuzor de aer turbionar sau difuzor placa perforata, finisat intr-un alb lucios compatibil cu restul unitatii.
 • Pentru a se adapta diferitelor situatii modelul PHG Hood G este disponibil cu acces circular de sus, sau acces circular lateral. Cu filtrul de aer corect selectionat si folosind difuzorul cu placa perforata, PHG Hood este adecvat pentru folosirea in aplicatii de clasa Fed. Std. Class 100 si BS 5295 Class E si F
 • Modulul poate fi utilizat in sistemele de extractie de aer din incaperile in care materiale toxice sau periculoase sunt prezente.
PharmaGel Hood - PHG pentru camere curate

CTA Igienice pentru Camere Curate

CTA Igienice pentru Camere Curate

Sisteme igienice de incalzire, racire si ventilatie de interior si de exterior, conforma cu Standardului European EN13053, VDI 6022, certificate EURO VENT, special conceput pentru spitale, camere curate, industria farmaceutica sau alimentara.
 • Agent de etanseizare igienic dedicat
 • Componente glisabile
 • Curatare si intretinere facila
 • Cadre netede monobloc pentru filtre
 • Cadru cu profil intern cu garnitura dubla
 • Unitate interioara din otel inoxidabil
 • Lampa UVC
 • Materiale antialergice
 • 28 modele clasice
 • 16 modele de inaltimi joase (tavane false si incaperi joase)
 • Debit max 80.000 m3-hr
 • Presiune statica de pana la 2.500 Pa
 • La comanda se pot obtine debite si presiuni mai mari
Optiuni: umidificatoare, filtre de la G4 la Hepa, recuperatoare de energie, arzatoare pe gaz, abur, apa sau electric, agenti termici pe apa sau freon
CTA Igienice pentru Camere Curate

Despre noi

Firma VLADIROM a fost infiintata in 1997 si este importator direct de tehnologii inovative pentru diferite industrii.

 

Oferim o gama variata de echipamente de incalzire industriala, filtrare aer industrial, filtrare apa rezidentila si industriala, pentru industria agro-alimentara, industria farmaceutica, elemente arhitecturale pentru camere curate

Contact

Sos. Cotroceni 5-7
0731 731 187 0721 141 933

Program

 • Luni-Vineri: 9am - 5pm
 • Sambata: Inchis
 • Duminica: Inchis