TELEFON:0731 731 187

search-icon

Filtrare si Tratare Apa

Dozatoare apa birou cu filtrare

Despre Furnizori: Hidro Water, Amazon Filter, Amcon

Hidro Water

Hidro Water a fost infiintata in 1996 si este lider spaniol in fabricarea echipamentelor pentru tratarea apei. Firma are trei divizii: Divizia Rezidentiala, Divizia Industriala si Divizia de Bazine de Inot.

Inca din 1996, compania si-a mentinut pozitia de lider, ca rezultat al focalizarii pe cercetare si dezvoltare. afla mai multe….

In prezent, compania se afla in proces de expansiune internationala, fiind prezenta in peste 20 de tari, inclusiv in Romania prin Vladirom Conimpex SRL.

Amazon Filter

Amazon Filters a fost fondata in 1985 de catre Mike Pizzey,un inginer cu o experienta de aproape 20 in filter de lichide utilizate in procese chimice.

Amazon a lansat prima gama proprie de carcase in 1986. Acest produs a evoluat si este present in Seria 61, fiind cele mai populare. In 2008, Amazon Filters a achizitionat activitatile comerciale ale companiei germane L & Z Verfahrenstechnik GmbH, ceea ce a dus la formarea firmei Amazon Filtre GmbH si o prezenta substantiala in piata germana

In 2014, Amazon Filters a achizitionat activele de productie, operationale si de dezvoltare, dar si drepturile de proprietate intelectuala ale diviziei de filtrare ale firmei Secura Nova din Varsovia, Polonia.

Amcon

AMCON a fost infiintata in 1974 sub numele Environmental Facility Center in Meguro, Tokyo. Centrul a oferit servicii de intretinere pentru fose septice, statii de epurare a apelor reziduale comunitare ci alte instalatii de tratament similare.

In anul 1987, compania si-a schimbat numele in AMCON. De atunci, firma s-a concentrat in cercetarea si dezvoltarea de sisteme de tratare a namolului, având ca scop sa devina un producator de macini.

In anul 1991 Amcon a dezvoltat Presa spirala de deshidratare, un sistem cu o structura inovativa. Acest produs a adus o noua perspectiva in industria de tratare a namolului

Despre Filtrarea Apei

"Lider in filtrare apa rezidentiala, municipala si industriala si filtrarea lichidelor de proces."

Filtrarea apei si Filtrarea lichidelor in general sunt procesele de eliminare a substantelor chimice nedorite, contaminanti biologici, solide in suspensie si gazele din apa contaminata sau alte lichide.

Calitatea apei si, in general calitatea lichidelor este determinata de proprietatile lor fizice, chimice si microbiologice. Aceste caracteristici de calitate a apei sunt caracterizate de o variabilitate larga in diferitele zone geografice. Prin urmare, calitatea surselor de apa naturale folosite in diferite scopuri ar trebui sa fie determinata de parametrii specifici de calitate a apei care afecteaza cel mai mult posibila utilizare a apei. afla mai multe….

Obiectivul de purificare a apei si purificarea lichidelor in general, este de a produce apa pentru un anumit scop. Cantitatea cea mai mare de apa este dezinfectata pentru consumul uman (apa potabila), dar purificarea apei poate fi, de asemenea, efectuata pentru o varietate de alte scopuri, inclusiv indeplinirea cerintelor aplicatiilor industriale medicale, farmacologice si chimice. Metodele utilizate includ procese fizice, cum ar fi filtrarea, sedimentarea si distilarea; procese biologice, cum ar fi filtrarea cu filtre lente de nisip sau carbune activ biologic; procese chimice, cum ar fi flocularea si clorinarea si utilizarea radiatiilor electromagnetice, cum ar fi lumina ultravioleta.

Purificarea apei reduce concentratia de particule, inclusiv particule in suspensie, paraziti, bacterii, alge, virusuri, ciuperci, precum si reducerea cantitatii unei game de material dizolvat si particulele derivate din apa de suprafeta creata de ploaie. Standardele de calitate a apei potabile sunt stabilite de obicei de catre guverne sau de organizatii internationale. Aceste standarde includ, de obicei, concentratiile minime si maxime de contaminanti, in functie de scopul intentionat al utilizarii apei

Filtre de apa la punctul-de-utilizare pentru uz casnic includ filtre de carbon activ granular (CAG) utilizate pentru filtrarea de carbon, filtre din aliaje metalice, filtre ceramice microporoase, rasina de carbon bloc (CBR), si membrane pentru microfiltrare si ultrafiltrare. Unele filtre folosesc mai multe metode de filtrare. Un exemplu in acest sens este un sistem multi-bariera. Microfiltrarea si Osmoza Inversa la punctul-de-utilizare pot fi instalate direct la prizele de apa (robinete, dusuri), in scopul de a proteja utilizatorii impotriva Legionella spp., Pseudomonas spp., micobacteriilor Nontuberculous, Escherichia coli si alti agenti patogeni de potential daunatori prin asigurarea unei bariere impotriva lor si / sau pentru reducerea la minim a expunerii persoanelor care intra in contact cu apa

Pentru Filtrarea apei rezidentiale, oferim o gama larga de dedurizatoare special create pentru fitrararea apei de put, si a apelor dure in general, filtre de particule, filtre cu Osmoza Inversa si ultrafiltrare pentru filtrarea apei de la robinet, filtre pentru dus, filtre de protectie a electrocasnicelor.

Pentru Filtrare de Proces, oferim una dintre cele mai largi selectii de carcase de filtrare, filtre de adâncime si cartuse cu pliuri disponibile astazi. Fiind unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme de filtrare din Europa, Amazon Filter este in masura sa ofere o solutie pentru a satisface toate cerintele de filtrare. Filtrele Amazon sunt fabricate in conditii de camere curate si toate produsele se livreaza cu ghiduri detaliate de validare ale produselor si documentatia de asistenta tehnica

Pentru filtrarea apei potabile la nivel de bloc, cartier, municipiu, oferim on gama larga de Dedurizatoare, Demineralizatoare, Sisteme de eliminare de nitrati, Sisteme cu diferite rasini pentru eliminarea de ioni de substante daunatoare, Sisteme cu Ultrafiltrare si Osmoza Inversa de diferite capacitati, de la sisteme compacte la sisteme integrate pentru o localitate

Pentru procesarea apelor reziduale oferim reactoare de tip MBR, storcatoare de namol, sisteme compacte pentru procesarea apei gri.

Despre noi

Firma VLADIROM a fost infiintata in 1997 si este importator direct de tehnologii inovative pentru diferite industrii.

 

Oferim o gama variata de echipamente de incalzire industriala, filtrare aer industrial, filtrare apa rezidentila si industriala, pentru industria agro-alimentara, industria farmaceutica, elemente arhitecturale pentru camere curate

Contact

Sos. Cotroceni 5-7
0731 731 187 0721 141 933

Program

  • Luni-Vineri: 9am - 5pm
  • Sambata: Inchis
  • Duminica: Inchis