TELEFON:0731 731 187

search-icon

Filtrarea cu Cartuse a Apei Utilitare

 • Sistemele de apa purificata sunt utilizate de o gama diversa de industrii. Proiectarea sistemului si a echipamentului de purificare utilizat va depinde de nevoile utilizatorilor.
 • De exemplu, nevoile unei unitati renale dintr-un spital vor fi foarte diferite de cele ale unui producator de microcip. Fie ca este un rezervor de emolient, sistem EDI, membrana RO, tuburi UV sau rezervor de stocare, Amazon Filtre are produse pentru a ajuta la echipamentului functionarea fiabila a echipamentelor, livrand calitatea apei la nivelul cerintelor utilizatorului

Filtre capcana pentru sisteme de deionizare

 • Sistemele Pat Twin, Pat Mixt, EDI si OI se bazeaza pe pre-filtrare cu cartuse, eficienta, in amonte si in aval.
 • Prefiltrarea este necesara pentru a proteja straturile de rasina, de particule care ar putea reduce eficienta si viata rasinilor.
 • Filtrele sunt de asemenea folosite ca "capcane" pe efluent pentru a capta orice rasina eliberata din system, care va contamina sistemele din aval.
 • Filtree SupaSpun II, SupaPleat II, Contur sau SupaPleat FFC de 5 - 10 microni sunt utilizate in mod obisnuit in amonte si Filtre nominale de 1 - 5 microni in aval

Consultati departamentul nostru tehnic

Filtre capcana pentru sisteme de deionizare

Filtre Pre- si Post- Tratament cu UltraViolete

 • Pentru a asigura un control eficient al biosarcinei, unitati UV se bazeaza pe filtrarea apei de alimentare pentru a iindeparta particulele care pot produce "umbrire" si regiuni in care penetrarea completa a UV nu este realizata. Acest lucru poate reduce eficienta tratamentului UV.
 • In mod tipic filtre SupaSpun II, SupaPore PPG sau SupaPleat FFC sunt utilizate pentru aceasta aplicatie.

Consultati departamentul nostru tehnic

Filtre Pre- si Post- Tratament cu UltraViolete

Filtrare la Punctul de Folosinta - Point Of Use

 • Filtrele sunt adesea instalate la Punctul de Folosinta pentru a indeparta particulele fine si bacteriile care ar fi putut fi introduse in apa de catre sistemul de distributie.
 • Filtrele pot fi atasate la punctele situate la intrarea in echipamentul alimentat de sistemul de apa purificata.
 • Amazon Filters furnizeaza o gama de filtre cartuse SupaPore VPB si capsule 0.03-1.0 pm pentru aceste aplicatii.
 • in cazul in care este de asemenea necesar un control al endotoxinelor, suntem capabili de a furniza cartuse specializate.

Consultati departamentul nostru tehnic

Filtrare la Punctul de Folosinta

Eliminarea Cryptosporidium

Contaminarea cu Cryptosporidium este o preocupare tot mai mare pentru companiile de aprovizionare cu apa si producatorii de bauturi si produse alimentare. Amazon Filters furnizeaza o gama de cartuse care au fost calificate pentru indepartarea eficienta a cryptosporidium.

Atat SupaPleat II cat si SupaSpun II sunt utilizate in sistemele de apa pentru controlul Cryptosporidium

Filtre SupaSpun II evaluat la 1 micron Absolut sunt disponibile in format standard si ca SupaSpun II R31 o varianta compatibila cu Regulamentul DWI 31. Filtrele de grad CRY SupaPleat sunt oferite ca elemente cu pliuri standard si ca diametru mare, versiunea SupaPleat FFC pentru sisteme cu debit mai mare.

Consultati departamentul nostru tehnic

Filtre de Respiratie pentru Rezervoare

Pentru a mentine calitatea apei stocate Amazon Filters recomanda utilizarea filtrelor de respiratie.

Pentru filtrele de particule, recomandam SupaPore PPG Nominal de 0,6 - 5 pm.

In cazul in care este necesara o protectie contra bacteriilor din aer, se utilizeaza filtre PTFE SupaPore TP de 0,2 pm.

Amazon a proiectat carcasa igienica Seria 71 pentru aplicatii critice de Respiratie.

De asemenea, oferim carcase incalzite cu manta pentru sisteme de apa calda pentru a preveni umezirea filtrului prin condensare, prin urmare, mentinand fluxul de aer plin.

Consultati departamentul nostru tehnic

Aplicatii la Dedurizarea Apei

Apa bruta contine o gama diversa de materiale organice si anorganice. Prin indepartarea celei mai mari parti a contaminantilor de particule se asigura eficacitatea si durata de viata lunga a paturilor de rasina utilizate in dedurizarea apei.

Amazon Filters recomanda utilizarea sacilor Duoline sau a filtrelor SupaGard intre 10 - 100 micron pentru filtrarea apei brute si protectia sistemelor de dedurizare si de pre-tartare.

Consultati departamentul nostru tehnic

Produse la Comanda

Amazon Filters are capabilitatea de a proiecta, sa dezvolta si produce o gama de carcase de cartuse si capsule continand media pentru filtrare sau separare, pentru a satisface cerintele specifice ale producatorilor de sisteme de tratare a apei.

Consultati departamentul nostru tehnic

Despre noi

Firma VLADIROM a fost infiintata in 1997 si este importator direct de tehnologii inovative pentru diferite industrii.

 

Oferim o gama variata de echipamente de incalzire industriala, filtrare aer industrial, filtrare apa rezidentila si industriala, pentru industria agro-alimentara, industria farmaceutica, elemente arhitecturale pentru camere curate

Contact

Sos. Cotroceni 5-7
0731 731 187 0721 141 933

Program

 • Luni-Vineri: 9am - 5pm
 • Sambata: Inchis
 • Duminica: Inchis