TELEFON:0731 731 187

search-icon

Filtrarea Apei in Industria de Petrol si Gaze

Filtrarea apei de process in industria de petrol si gaze

 • Fiind unul dintre cei mai importanti producatori de filtre tehnologice din Europa, Amazon Filters este in masura sa ofere solutii pentru toate nevoile dumneavoastra de filtrare. Amazon Filters ofera o gama larga de medii de filtrare si separare si experienta sa de proiectare si de fabricatie permite furnizarea de sisteme de filtrare specifice industriei. Amazon produce o gama larga de filtre de profunzime si filtre presate care asigura ca produsul optim sa poata fi furnizat pentru aplicatiile cheie din cadrul operatiunilor de extractie si prelucrare. Suntem capabili sa oferim atat filtre cu valori nominale cat si absolut nominale, fie cu mediu din nailon sau din polipropilena. Aceasta gama include cartusele SupaSpun II SupaGard SupaPleat II SupaPleat FFCContour si VisClear, sacii DuoLine si filtrele metalice SupaMesh.
 • Produsele noastre sunt utilizate in mai multe aplicatii, inclusiv producerea apei, protectia membranei SRP, desulfurarea aminelor si fluxuri de glicol. Cu sisteme de operare pozitionate in intreaga lume, Amazon Filters si-a construit o buna reputatie in proiectarea vaselor de filtrare de inalta calitate pentru a sustine o gama de filtre premium. Avem instalatii in exploatare in intreaga lume, pe uscat si in larg.

Aplicatii in domeniul extractiei:

 • Injectare apa
 • Protectie pentru desalinarea apei prin osmoza inversa
 • Apa produsa (apa de sonda???)

Aplicatii in domeniul prelucrarii:

 • Separarea gazelor de admisie
 • Desulfurarea aminelor
 • Deshidratarea glicolului
 • Paturi de catalizator

Angajamentul fata de clienti

 • Furnizarea de produse de filtrare de calitate pentru clientii nostri este unul dintre factorii majori ai succesului firmei Amazon Filters. Un altul este furnizarea unui nivel de servicii pentru clienti pe care putini, daca este vreunul, dintre concurentii nostri il pot egala. Recunoscut ca un furnizor serios si de incredere, Amazon vizeaza executarea de servicii de prima clasa in ceea ce priveste livrarile la timp; expedierea in aceeasi zi; raspuns rapid la solicitari si raspunsul la 95% din apelurile telefonice dupa cel mult a doua sonerie. Acestia sunt unii dintre factorii care determina ca Amazon sa iasa in evidenta fata de competitie.

Asigurarea calitatii

 • Amazon Filters este acreditat in conformitate cu ISO 9001-2008 de catre una dintre cele mai prestigioase si respectate organisme de acreditare din lume, Institutul Britanic de Standardizare. Numarul nostru de certificare este FM 39584.

Capacitati tehnologice

 • Amazon Filters are o forta deosebita in proiectarea si fabricarea de carcase de filtrare pentru cerintele critice ale industriei de petrol si gaze. Avem o vasta experienta in procesul de fabricatie a vaselor din otel Duplex (UNS S31803), hotel Super-duplex (UNS S32750 / 60) si 316 oteluri inoxidabile. Putem furniza vase de otel carbon, captusite cu cauciuc, vinil ester sau fulgi de sticla. Noi oferim, de asemenea, carcasa din Seria 27 GRP conceputa special pentru aplicatii cu apa sarata si apa de mare.
 • Echipa noastra de design este pe deplin familiarizata cu cerintele tehnice tot mai mari ale codurilor de proiectare ale vaselor de presiune, inclusiv ASME VIII, PD5500 si EN13445. Toate produsele noastre satisfac cererea ATEX si sunt conforme cu cea mai recenta versiune a directivei privind echipamentele sub presiune (PED) 2014/68 / UE.
 • Sistemul acreditat de proiectare si de constructie Amazon Filters a oferit de fiecare data contractantilor EPC si clientilor finali, produsele solicitate la timp, ceea ce ne confera statutul de partener ideal.
 • Centrul de Informare Achilles confirma faptul ca Amazon Filters este calificat in Sistemul Comun de Calificare Achilles pentru furnizori pentru industria petrolului din Norvegia si Danemarca

Aplicatii Amonte

Injectie de apa

Injectarea de apa este adesea necesara pentru a mentine presiunea in rezervor si pentru cresterea factorului de recuperare in productia de petrol, dar importanta tratamentului eficace a apei este adesea subestimata. Calitatea de admisie a apei poate varia foarte mult din cauza inmultirii algelor si planctonului, din cauza aluviunilor si a altor sedimente si acest lucru va avea un impact semnificativ asupra performantei instalatiilor de tratare a apei. In cazul in care nu este abordata corect, apa injectata poate fi de o calitate slaba, avand ca rezultat infundarea rezervorului si pierderea productiei de titei. Amazon furnizeaza filtre concepute pentru a fi utilizate pe tot parcursul procesului de tratare a apei pentru a asigura o functionare la un nivel optim. Indiferent daca aplicatia este fixa sau plutitoare, cu apa de mare sau de apa dulce, filtrele Amazon sunt in masura sa ofere o operare usoara si solutii eficiente de cost pentru a ajuta la maximizarea productiei de apa pentru injectare.

Filtrare injectie de apa in proces
Descarcari:

SWRO/SRP Membrane Protection

Protectie pentru desalinare apa de mare prin osmoza inversa (SWRO)

 • Osmoza inversa este de obicei folosita pentru a produce apa potabila si apa de mare puritate in desalinatoare. Membranele RO (osmoza inversa) necesita prefiltrare fina pentru a asigura viata lunga si de obicei Amazon Filtre furnizeaza SupaSpun II  si SupaPleat II  cu valoare nominala de 5-10 µm absolut pentru aceasta aplicatie. Acestea sunt disponibile fie ca si cartuse standard, fie in diametru mare, format de debit mare. In cazul in care este necesar, suntem capabili sa oferim filtre de profunzime SupaGard pentru aceasta aplicatie. Amazon este, de asemenea, capabila sa ofere un nou sistem de filtrare pentru filtrarea apei sarate si a apei de mare constand dintr-o carcasa de 20", 40" sau 60"lungime din Seria 27 GRP (plastic armat cu sticla), si cartus SupaPleat FFC cu un diametru mare si suprafata mare.
protectie pentru swro si srp
Descarcari:

Aplicatii aval

Filtrarea apei contaminate in productie

Apa de sonda

 • Apa contaminata necesita o prelucrare semnificativa pentru a permite reutilizarea sau eliminarea. Acesta este un proces cu mai multe etape si, de obicei, sistemul contine separatoare de ulei masive, cicloane, degazoare si filtrare de finisare.
 • Amazon Filters furnizeaza filtre de finisare de inalta eficienta pentru a asigura ca nivelurile de solide sunt reduse la nivelul dorit. Suntem capabili sa oferim o gama de filtre cu valoare nominala si absoluta pentru aceasta aplicatie, inclusiv SupaPleat II SupaSpun II si cartuse SupaGard si filtre cu saci DuoLine. Acest lucru permite furnizarea de solutii optime care prezinta atat durata lunga de viata cat si retinerea sigura a solidelor.
 • Amazon livreaza, de asemenea, cartuse SupaSorb pentru indepartarea hidrocarburilor din apa. Utilizate in mod obisnuit ca unitati de finisare in aval de echipamentele de indepartare primara, acestea ofera indepartarea a pana la 99% din petrol si emulsii in cazul in care nivelurile de contaminare sunt de pana la 500 mg/l.

Consultati departamentul nostru tehnic

Descarcari:

Filtrare fina a gazului

 • Separarea gazului de admisie
 • Gazele de camp vor fi prelucrate pentru a indeparta impuritatile solide, deformabile si contaminantii lichizi inainte de desulfurarea aminelor. Acest lucru implica, de obicei separatoare cu mai multe etape, filtre de coalescenta si de particule.
 • Amazon Filters are o gama de produse care sunt folosite ca un filtru fin, localizat in mod obisnuit intre separatoare si filtrele de coalescenta. Pentru aceasta aplicatie, suntem capabili sa oferim o gama de produse fabricate fie din medii de polipropilena sau nailon pentru a asigura o durata de functionare lunga si o buna protectie filtrului de coalescenta.
 • Produsele oferite includ filtre presate, cum ar fi SupaPleat II , filtre de profunzime din polipropilena, cum ar fi SupaSpun II  si SupaGard , filtre de profunzime din nailon VisClear si saci DuoLine. Suntem in masura sa oferim cartuse in formatul standard cu diametrul de 65 mm, sau produsele cu diametru si debit mare Contour sau SupaPleat FFC

Consultati departamentul nostru tehnic

filtrarea fina a gazului
Descarcari:

Filtrarea aminelor folosie la tratamentul gazului

 • Controlul eficient al particulelor din aminele utilizate pentru tratarea gazelor acide este vital pentru a evita formarea spumei si functionarea defectuoasa a sistemului de desulfurare a aminelor.
 • Contaminarea, cum ar fi particule de sulfura de fier, poate duce la defectarea tubului refierbator, colmatarea baii in interiorul contactorului si regeneratorul, defectarea schimbatorului si frecvente inlocuiri de garnituri ale pompei.
 • In mod ideal, aminele recirculante ar trebui sa contina <1ppm solide si Amazon Filters este capabila sa ofere o gama de cartuse pentru a ajuta la atingerea acestui obiectiv. Acestea includ filtre presate, cum ar fi SupaPleat II , filtre de profunzime din polipropilena, cum ar fi SupaSpun II si SupaGard si filtre de profunzime VisClear din nailon.
 • Suntem in masura sa ofere cartuse in formatul standard, cu diametrul de 65mm sau produse cu diametru mare pentru debit ridicat Contour sau SupaPleat FFC. Filtrele sunt disponibile intr-o gama clasificata de filtrare si de obicei sunt utilizate inainte de sistemul contactor si regenerare, precum si in aval de patul de carbune pentru a capta orice particule fine de carbon care se varsa.

Consultati departamentul nostru tehnic

Filtrare amine
Descarcari:

Deshidratarea glicolului

 • Multe dintre problemele dintr-o instalatie de deshidratare a glicolului, cum ar fi formarea spumei, functionarea defectuoasa a refierbatorului si a schimbatorului, colmatarea baii si defectiuni ale pompei pot fi determinate de o cantitate excesiva de contaminanti lichizi si solizi prezenti in fluxul tehnologic.
 • Prezenta unor niveluri ridicate de particule poate duce la defectarea tubului refierbator, colmatarea baii in contactor si regenerator, defectarea schimbatorului si inlocuiri frecvente ale garniturii pompei. Recunoscand faptul ca conditiile procesului tehnologic pot varia foarte mult, noi furnizam atat filtre cu polipropilena si cat si cu nailon pentru a ne asigura ca filtrul optim poate fi ales.
 • Produsele tipice utilizate sunt VisClear, SupaGard , SupaSpun II siContour. Acestea sunt disponibile intr-o gama clasificata de filtrare astfel incat alegerea filtrului poate fi adaptata in functie de dimensiunea particulelor contaminante.

Consultati departamentul nostru tehnic

fabrici deshidratare glycol
Descarcari:

Protectia paturilor catalitice

 • Paturile de catalizator sunt utilizate de-a lungul procedeului de rafinare si pot fi afectate negativ de contaminarea cu particule in doua moduri principale.
 • Particulele fine pot astupa caile de curgere din interiorul patului de catalizator si contaminarea generala a particulelor poate provoca dezactivarea catalizatorului. Utilizarea fie de filtre din polipropilena, cum ar fi SupaPleat II sau SupaSpun II sau filtre de nailon, cum ar fi VisClear cu valoare nominala de 5-10 µm sunt metode eficiente de reducere a aparitiei acestor probleme.
 • Noi oferim, de asemenea, SupaMesh din metal sinterizat si elemente din plasa tesute pentru temperatura inalta si procese cu gaze agresive. Adesea, aceste filtre sunt utilizate in aval de patul de catalizator pentru a retine particulele de catalizator care pot fi deversate in fluxul tehnologic.

Consultati departamentul nostru tehnic

Protectia paturilor catalitice
Descarcari:

Despre noi

Firma VLADIROM a fost infiintata in 1997 si este importator direct de tehnologii inovative pentru diferite industrii.

 

Oferim o gama variata de echipamente de incalzire industriala, filtrare aer industrial, filtrare apa rezidentila si industriala, pentru industria agro-alimentara, industria farmaceutica, elemente arhitecturale pentru camere curate

Contact

Sos. Cotroceni 5-7
0731 731 187 0721 141 933

Program

 • Luni-Vineri: 9am - 5pm
 • Sambata: Inchis
 • Duminica: Inchis