TELEFON:0731 731 187

search-icon

Elemente arhitectura interioara Camere Curate pentru Industria Farmaceutica

Un specialist global in proiectarea la cheie de camere curate, Clestra Cleanroom ofera soluții bazate pe panouri modulare și plafoane circulabile (walkable).

Clestra Cleanroom are 30 de ani de experiența in implementarea de camere curate in lume. Expertiza sa solida in spațiile sterile ii permite sa raspunda nevoilor precise ale industriei clienților sai in diferite sectoare : sanatate , farmacie , biotehnologie , cosmetice si high-tech . Clestra Cleanroom construiește soluții noi in fiecare zi și este in continua creștere prin contactul cu clienții sai din intreaga lume .

Un specialist global in proiectarea la cheie de camere curate, Clestra Cleanroom ofera soluții bazate pe panouri modulare și plafoane circulabile (walkable).

Consultati departamentul nostru tehnic

camere curate 1camere curate 2camere curate 3

Filtrare de lichide de proces

Fiind unul dintre cei mai importanti producatori de filtre de proces din Europa, Amazon Filters este in masura sa ofere solutii pentru toate necesitatile dvs. Intelegerea si cunostintele firmei Amazon Filters despre procesele si aplicatiile farmaceutice reprezinta puterea noastra. Suntem pe deplin familiarizati cu FDA SUA si cerintele de reglementare europene pentru proiectarea si utilizarea produselor de filtrare. Aceasta experienta ne permite sa oferim solutii optime de filtrare pentru industria farmaceutica din toate zonele cheie ale productiei:

 • Productie API
 • Produse sterile
 • Lichide, Creme si Unguente
 • Utilitati suport produs

Click aici pentru o copie a brosurii despre capabilitatile noastre in industria farmaceutica.

Concentrare asupra industriei

Amazon Filters furnizeaza consumabile celor mai mari companii farmaceutice din lume, cu o gama larga de filtre pentru produse si utilitati. Avem experienta intr-o gama larga de aplicatii, inclusiv:

 • Limpezirea produsului.
 • Indepartarea particulelor pentru a respecta specificatiile marfurilor finite.
 • Controlul biosarcinii
 • Sterilizare prin filtrare.
 • Decolorare.
 • Indepartarea carbunelui si a catalizatorului.
 • Capcane de pulbere.
 • Filtre de transfer chimic si solventi.
 • Ventilare rezervor.
 • Filtrarea gazelor tehnologice in "Punctul de utilizare" si in vrac.
 • Tratamentul apei.
 • Filtrare de izolare (realizarea Benzii de expunere a operatorului [OEB] Nivelul 4).

Designul carcasei de filtru personalizate a Amazon Filters si capacitatile de productie ne permit sa oferim sisteme de filtrare, cu o ergonomie imbunatatita, eficienta si beneficii pentru sanatate si siguranta. Carcasele de filtrare pot fi proiectate pentru codurile internationale de proiectare ale vaselor sub presiune (ASME VIII, EN13445 si PD5500) si sunt conforme cu ATEX si cu Directiva pentru presiune privind echipamentele (PED) 97/23 / CE. Suntem de asemenea, acreditati pentru autocertificare pentru modulul H al PED. Expertiza noastra include productia de recipiente care utilizeaza o gama larga de oteluri inoxidabile si aliaje exotice.

Sisteme de calitate

Amazon Filters opereaza in baza unui sistem de asigurare a calitatii bine stabilit, care este acreditat ISO 9001-2008 de catre Institutul de Standardizare britanic cu aprobare completa pentru design si fabricatie. Produsele furnizate industriei farmaceutice sunt pe deplin urmarite si fabricate in conditii de camera curata. Filtrele indeplinesc cerintele CFR titlul 21 si sunt materiale plastice testate USP clasa VI.

Consultati departamentul nostru tehnic

Descarcari:

Filtrare de proces in fabricarea API

PRODUCTIA DE INGREDIENTE FARMACEUTICE ACTIVE (API)

 • Producerea de API de inalta calitate este critica pentru ca produsul final sa isi indeplineasca specificatiile sale tehnice. Amazon Filters are o vasta experienta in toate domeniile procesului API, de la filtrarea initiala a substantelor chimice brute si a solventilor, prin purificarea compusului, la controlul particulelor din produsele finite API.

Filtrarea substantelor chimice si a solventilor

 • Amazon produce filtre folosind o varietate de materiale. Prin urmare, suntem capabili sa alegem filtrul cel mai adecvat pentru a oferi compatibilitate cu gama diversa de produse chimice si solventi utilizati in fabricarea API. Gama noastra de produse include filtre de profunzime si presate realizate din polipropilena, PTFE, halar, nailon si fibra de sticla. Pentru aplicatiile deosebit de agresive sau la temperaturi ridicate va oferim filtre SupaMesh care contin suporturi din otel inoxidabil. Filtrele sunt disponibile cu valori nominale fine ca 0,1 µm si pana la peste 100 µm, deci sunt potrivite pentru toate aplicatiile de control al particulelor. Filtrele folosite de obicei sunt Amazon SupaSpun II, SupaPore PPG, SupaPore Halar sau SupaPore TP.

Indepartarea solidelor

 • In timpul procesului de purificare a compusului va exista in mod tipic o cerinta pentru separarea solidelor formate in reactor. Acest lucru poate fi realizat prin acumularea de "depuneri" pe suprafata filtrelor cartusului, cum ar fi SupaPore PPG sau prin utilizarea de filtre cu saci Duoline.

Tratarea carbunelui

 • Impuritatile colorate produse in timpul etapelor de reactie sunt indepartate in mod obisnuit prin utilizarea de carbune activ. In cazul in care se utilizeaza carbune in vrac va fi necesara filtrarea pentru a elimina carbunele vrac dupa decolorare. Acest lucru poate fi realizat prin cartuse de filtrare, cum ar fi SupaPore PPG sau prin utilizarea de filtre cu saci Duoline.
 • O alternativa mai buna este de a utiliza cartuse de carbune activ Amazon SupaCarb CP in singura trecere sau in mod recirculant. Acestea ofera o solutie de tratament cu carbune activ mai compacta, mai curata, mai usor de manipulat si mai eficienta din punct de vedere al costurilor.

Filtrarea API purificate

 • In mod tipic, produsele finite API vor trebui sa indeplineasca specificatii exigente referitoare la particule. Filtrele Amazon SupaPore PPG sau SupaSpun II cu valori nominale absolute fine de 0,3 µm sunt o metoda dovedita de a ajuta la realizarea acestui lucru.

Consultati departamentul nostru tehnic

filtrare proces APITratament cu carbon pentru API
Descarcari:

Filtrare de proces pentru produse sterile

LICHIDE STERILE

Formularea produsului

 • Amazon Filters este in masura sa ofere o gama larga de cartuse de particule si de reducere a bioincarcaturii pentru a furniza solutia optima pentru filtrarea diferitelor lichide utilizate in formularea produsului. Filtrele de profunzime SupaSpun II (disponibile in valori nominale de la 0,3 Absolut - 180 µm) si cartusele pentru filtre presate SupaPore PPG (disponibile in valori nominale de la 0,5 absolut pana la 100 µm) sunt ideale pentru multe dintre aplicatiile de filtrare gasite in zonele de formulare primare si finale.
filtrare proces pentru filtre sterile
Descarcari:

Filtrare de process pentru lichide, creme si unguente

 • Lichidele finite, cremele si unguentele sunt de asteptat sa fie lipsite de particule vizibile.
 • Filtrare este o metoda simpla de a ajuta la atingerea acestui obiectiv. In cazul in care este necesara utilizarea unui singur lot de filtre, va recomandam sa fie filtre Amazon SupaSpun II sau SupaPore PPG.
 • In cazul in care sistemele sunt exploatate la presiuni cu valoare ridicata sau in cazul in care este preferata reutilizarea, recomandam filtre SupaMesh din otel inoxidabil.

Consultati departamentul nostru tehnic

filtrare lichide, creme, unguente
Descarcari:

Despre noi

Firma VLADIROM a fost infiintata in 1997 si este importator direct de tehnologii inovative pentru diferite industrii.

 

Oferim o gama variata de echipamente de incalzire industriala, filtrare aer industrial, filtrare apa rezidentila si industriala, pentru industria agro-alimentara, industria farmaceutica, elemente arhitecturale pentru camere curate

Contact

Sos. Cotroceni 5-7
0731 731 187 0721 141 933

Program

 • Luni-Vineri: 9am - 5pm
 • Sambata: Inchis
 • Duminica: Inchis