TELEFON:0731 731 187

search-icon

Tratare apa si aer in industria vinului

Filtrare de process pentru imbuteliatori vin

Filtrarea este esentiala pentru un proces de succes de productie a vinului si utilizarea filtrelor Amazon SupaSpun IISupaPleat II, si SupaPore s-a dovedit a fi fiabila si rentabila in acest proces solicitant. Aceste produse sunt bine acceptate in fabricile de vin din intreaga lume, oferind raspunsul ideal pentru un vin rosu cu corp profund sau un vin usor, alb, stralucitor.

Produsele de filtrare Amazon s-au dovedit fiabile in toate domeniile procesului de producere a vinului, inclusiv filtrele de degrosare, reducere a opacitatii, indepartare a cristalelor, stabilizare microbiologica precum si pentru utilitati, cum ar fi apa, aburul si CO2.

Limpezirea sau capcana de filtrare

Scopul capcanei de filtrare este de a elimina orice urme de diatomit, alte materiale sau particule fine si sa "finiseze" vinul. Pentru cele mai multe aplicatii, am recomanda cartusele Amazon SupaPore PPG cu valoare nominala de 10 µm absolut. Acest lucru poate fi utilizat cu spalarea in contrasens pentru a creste productivitatea si a reduce costurile de operare. In cazul in care nu se utilizeaza spalarea in contrasens Amazon SupaSpun II  sau SupaPleat II sunt optiunile preferate.

filtrare imbuteliere vin
Descarcari:

Despre noi

Firma VLADIROM a fost infiintata in 1997 si este importator direct de tehnologii inovative pentru diferite industrii.

 

Oferim o gama variata de echipamente de incalzire industriala, filtrare aer industrial, filtrare apa rezidentila si industriala, pentru industria agro-alimentara, industria farmaceutica, elemente arhitecturale pentru camere curate

Contact

Sos. Cotroceni 5-7
0731 731 187 0721 141 933

Program

  • Luni-Vineri: 9am - 5pm
  • Sambata: Inchis
  • Duminica: Inchis