TELEFON:0731 731 187

search-icon

Tratare Apa si Aer pentru Imbuteliatori Apa si Bauturi Racoritoare

Filtrare de proces pentru imbuteliatori apa si bauturi racoritoare

Bauturi racoritoare si apa imbuteliata

Produsele de filtrare Amazon sunt folosite de cei mai mari producatori de bauturi racoritoare din lume, in fiecare etapa a procesului, pentru a asigura produse stralucitoare si luminoase. Aplicatiile tipice includ filtrarea apei brute, de-clorinare, clarificarea produsului/ingredientului si controlul asupra microorganismelor, cum ar fi Cryptosporidium. Amazon are o gama de produse de filtrare, care poate oferi solutia ideala pentru cerintele dumneavoastra tehnologice.

Filtrarea primara

Unele dintre materiile prime utilizate in productia de bauturi racoritoare pot contine particule care pot afecta calitatea produsului final. Prin filtrare se pot elimina atat particulele vizibile si impuritatile foarte fine care pot provoca un fundal opac (filtrare de finisare). In mod tipic cartusele Amazon SupaSpun IIsunt utilizate pentru filtrarea apei iar cartusele Amazon SupaSpun IIsau SupaPleat II pentru filtrarea siropului sau a altor aditivi vascosi. In cazul in care sunt prezente impuritati colorate, modulele cu carbune activ SupaCarbpot oferi o metoda simpla, curata pentru a indeparta acesti contaminanti.

filtrare imbuteliere apa si racoritoare
Descarcari:

Despre noi

Firma VLADIROM a fost infiintata in 1997 si este importator direct de tehnologii inovative pentru diferite industrii.

 

Oferim o gama variata de echipamente de incalzire industriala, filtrare aer industrial, filtrare apa rezidentila si industriala, pentru industria agro-alimentara, industria farmaceutica, elemente arhitecturale pentru camere curate

Contact

Sos. Cotroceni 5-7
0731 731 187 0721 141 933

Program

  • Luni-Vineri: 9am - 5pm
  • Sambata: Inchis
  • Duminica: Inchis